Peugeot Boxer Zakelijke Lease

Ruimte, ruimte, ruimte!

De Peugeot Boxer is een van de grootste bedrijfwagens die er is.

Levering in 2024 is mogelijk dus hiermee wordt de BPM verhoging van 2024 ontweken. Lease hem daarom snel nog voor € 461,- (p.m. 10.000 km-pj/60 mnd). 

Nieuws
Datum: 07-05-2024

Op dit moment hoeven ondernemers geen bpm  te betalen bij het aanschaffen van een bestelauto. Vanaf 2025 komt hier verandering in: vanaf dat jaar betalen ondernemers dezelfde belastingheffing voor een bestelauto als voor personenauto’s. Voor elektrische bestelauto’s blijft de uitzondering nog wel bestaan. Sla dus in 2024 nog je slag. De gemiddelde bedrijfsauto kan wel € 14.000,- duurder worden. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met deze, of een andere bedrijfswagen. Wij kunnen elke bedrijfswagen in Nederland aanbieden. 
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag